Descripció Activitats

 

Aqua Gym: Sèrie d’exercicis aeròbics en l’aigua de baix impacte amb suport musical.


Aqua Dance: Activitat de diferents estils de balls en l’aigua amb suport musical.

 

Aqua Fitness: Activitat cardiovascular amb treball intens de la força muscular en l’aigua amb suport musical.

 

Body Pump: Entrenament físic coreografiat en el qual es combina el treball aeròbic amb el muscular mitjançant un sistema d’exercicis d’aixecament de peses.

 

Sh'bam: Programa coreografiat molt divertit que combina moviments de balls senzills i molt sensuals al ritme dels èxits més actuals.

 

Body Combat: Programa d’entrenament cardiovascular basat en exercicis inspirats en arts marcials sense contacte.

 

Fit Dance: Sessions de balls en la que es fusionen diversos estils musicals com Funky, Hip Hop, Styles.

 

Spinning: Pràctica esportiva de 60 minuts sobre una bicicleta estàtica  que  consisteix a alternar la intensitat de la pedalada en successives seqüències de temps óptima per cremar calories.

 

Spinning XXL: Pràctica esportiva intensa de 90 minuts sobre una bicicleta estàtica  que  consisteix a alternar la pedalada en successives seqüències de temps óptima per cremar calories.


Spinning Virtual: Sessió de spinning en la que el tècnic està present mitjançant una pantalla.

 

Pilates:  Mètode gimnàstic de tonificació muscular que uneix l’exercici corporal amb el control mental, basat en la respiració i la relaxació.

 

Pilates Int: Tonificació muscular intensiva de 30 minuts, que uneix l’exercici corporal amb el control mental, basat en la respiració.


TBC-GAC: Activitat de tonificació muscular on es treballa l’acondicionament físic general amb especial atenció a Glutis, Abdominals i Cames.


Abdominals: Exercicis abdominals amb treball compensatori de glutis i zona lumbar.

 

Abdominals Hipopressius: Treball respiratori i postural amb el qual s'activa la musculatura de contracció involuntària de la zona abdominal i del sol pelvià.


EstiramentsStretching: Exercicis per augmentar l’amplitud dels moviments i la potència muscular, per evitar la pèrdua de mobilitat i les lesions, i per facilitar la circulació i oxigenació del múscul.