Cursos Natació

AquaCunit ofereix una àmplia gamma de cursos de natació tant particulars com per a escoles. La natació és un dels més complets exercicis que es pot practicar per persones de totes les edats. La natació permet treballar tots els músculs afavorint un desenvolupament uniforme de cada grup d'ells.

 

Nadons: Els cursos de NADONS estan destinats a nadons d'entre 4 i 36 mesos. L'objectiu principal de l'activitat és familiaritzar els nens amb el medi aquàtic en companyia del pare o la mare.

 

Petits: Els cursos de PETITS s'orienten a nens d'entre 3 i 5 anys distribuïts en 2 nivells: iniciació i perfeccionament. Mitjançant el joc el nen assumirà les habilitats bàsiques per desenvolupar-se en el medi aquàtic.

 

Infantils: Els grups de natació INFANTIL estan destinats a nens d'entre 6 i 11 anys. Les sessions es dediquen a la iniciació i la perfecció de les habilitats físiques bàsiques i el desenvolupament de les tècniques dels diferents estils natatoris.

 

Joves: Les sessions de JOVES estan pensades per a nois d'entre 12 i 15 anys.Aquest grup perfecciona la tècnica dels diferents estils de natació amb un alt grau d'exigència.

 

Adults: Els més grans de 16 van als cursos d'adults distribuïts en dos nivells en funció de l'experiència i les aptituds natatòries dels cursetistes.

 

 

                                    REUNIO

 

TARIFES NATACIÓ 23_24

 

 

 

 

CALENDARI DEL CURSETISTA